radnim danima i subotom
od 9:00 do 17:00

O nama

Vulkanizerska radnja u centru grada je pravi mali porodični biznis sa bogatom tradicijom koja traje već generacijama. Ova radnja je kao drugi dom za sve vozače koji su u potrazi za vrhunskom uslugom i prijateljskim pristupom.

Uz korišćenje najnovije opreme, mi pružamo uslugu koja se temelji na dugogodišnjem iskustvu i stručnosti. Mi ćemo vam rado podeliti korisne savete i preporuke kako biste održavali gume u odličnom stanju i produžili njihov vek trajanja.

Eco Lakota
Emir Lakota
Alan Lakota

Neke od usluga koje pruzamo..

Sa najnovijom generacijom mašina, pružamo najefikasniju montažu guma u gradu. Montaža se obavlja sa posebnom pažnjom kako bi se izbegla oštećenja na vašim felnama. Sa bogatim iskustvom pružamo sigurnost. Kombinacija stručnosti, preciznih mašina omogućava vrhunski balans guma.

montiranje & balansiranje

opravka - livenje guma

Opravka guma postaje sve inovativnija. Jedna od tehnika koja se koristi je livenje iznutra, bez upotrebe lepka. Ona omogućava sigurnu i trajnu popravku. Takođe može biti primenjeno i na bocnim zidovima u određenim slučajevima. Važno je napomenuti da nemaju svi majstori veštine u obavljanju ove vrste opravke. Produžite njihov vek trajanja i uštedite novac.

Ključno za bezbednost i performanse vašeg motora. Naša posvećena ekipa koristi najnaprednije masine kako bi postigla precizan balans. Sa optimalno balansiranim gumama, čuvamo integritet vaših amortizera, smanjujemo rizik od neželjenih vibracija i habanja guma, pružajući vam udobnost i povećavajući njihov vek trajanja.

balansiranje za motore

0

minuta po autu

0 +

godina tradicije

0 +

zadovoljnih musterija

0 +

firmi sa kojima saradjujemo

Cesta pitanja

Da bismo zaštitili felne tokom montaže, koristimo posebne zaštitne plastike na masinama ili gumene navlake koje sprečavaju direktni kontakt između alata i felne. Takođe, pažljivo rukujemo alatima kako bismo izbegli oštećenja prilikom demontaže i montaže guma.

Naše mašine za balansiranje guma su nove i visokokvalitetne. Redovno se održavaju kako bismo osigurali njihovu tačnost. Takođe, naš tim stručnjaka je obučen za korišćenje ovih mašina na pravilan način.

Naši majstori su pažljivi prema detaljima i brinu se o vašim gumama i felnama kao da su njihovi vlastiti. Drugo, koristimo najnoviju opremu kako bismo obezbedili precizne usluge, uključujući montažu, balansiranje i popravku guma.

Balans guma se može menjati svaki put kada se gume montiraju na točak jer se svaki točak i guma razlikuju po svojoj težini i raspodeli mase. Takođe, cesti udarci tokom vožnje mogu promeniti balans točka. Stoga je važno redovno balansirati gume kako bi se osigurala ravnoteža i uklonile vibracije pri vožnji. Balansiranje guma pomaže u održavanju stabilnosti, produžava vek trajanja guma i pruža vam udobniju vožnju.